Jom ikut Amca... (^_^)

Thursday, August 11, 2011

Berbuka Puasa hari ke-10 bersama ofismate my hubby PHIP

Assalamualaikum.... ;) 
semalam kami berkesempatan berbuka sesama ngn staff2 opis my hubby kat salak tinggi.... semua ada, xramai pun sbb PHIP xramai mana staffnya kan.... hehehehe, nk puji berganda-ganda kat my prince amca kerana tersangaaaaattt baik masa kami2 sedang berbuka, adoiyai... mmg xpnh lg la time mkn kt luar amca duk diam, mesti nk meround cek kwsn kedai ada kuceng ke x, bersih ke x, lari2 kejar bdk lain.... mcm tu la sejak dh pndai jln setaun yg lalu..... hehehe...  kami somi isteri dh berpakat dr umh, papa ckp biar mama amca mkn dulu, then baru bertukar shif sbb dh blh baca pergerakan amca yg lasak tu, dia xtakot org... abis smua org dia tegur, n apa yg dia mkn dia hulur2 kt anak2 lain... gitula biasanya... pastu klu ada kucen, kalut la duk kejar2 smpai msk2 bwh meja mkn.... haish.... sgt dasat lasak amca ni... ekekekekeke.... tp smlm, Ya Allah... best btl, duk diam je tgk video kt hp dlm strollernya... Alhamdulillah, w/pun lps setel smua baru dia aktif kejar2 org, main2 tgh jln.... hahahahaha.... ;)


ni mula2 smpai, jmpa abg mikhail (ank azian) nk salam, tp abg lak yg takot org... hihihi... terlebih ramah amca ni.... 

baru amek mkn, amca berbuka dulu...



makanan ala buffet, amik apa sj dgn syrt kena abiskan, klu yg kita amik xabis, tuan kedai timbang then kita kena bayo... tp sbb smua dh tau... licin suma oke ;)

sblm berbuka, Prof. Jalil selaku pe'sponsor' juga ada (baju putih).... tqvm

menunggu waktu, i takut nk amik mcm2, tkt xabis... huhuhu

amca yang baik2 aje... nasib bwk stroller, bbychair abes suda...


ni la time kami berbuka, amca duk diam baik sekali, syg dia byk2.... 

sblm blk smpt amik gmbo si tecit comel ni.... hihihih, comel btl adik abg mikhail td... lupa nama dia ;)

menunggu waktu

Banyak2 terima kasih pada Prof. Jalil belanja kami semua... moga Prof dimurahkan rezeki dan dikurniakan kesihatan yang baik... Amiiinnn... (-.-)... Syukur dengan rezeki yang dapat dibulan mulia ni... ;)


2 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

best buka pose ramai2..
tak sedo abes sepinggan..
tp bab menbayo tu yg liat sket..
heheheh, tp kalo de yg sponsor,
lajuuu.. laju order itu-ini.. hehehehh

.:. Maa .:. said...

leily... hehehe setuju sgt la tu... mkn apa sj, smpai tegang perut2... adoi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...