Jom ikut Amca... (^_^)

Thursday, November 24, 2011

Happy Birthday My beloved Husband....♥♥♥

special wishes for dearest hubby....


Alhamdulillah, bertambah lagi umur abg... xde apa yg lebih istimewa kecuali ucapan dan doa sempena birthday abg yg ke-28 tahun.... eerm... sempena besday kali ni jg, apa yg terpikir je dibeli utk hadiah hari jadi abg. xtau  dah nak nk bg apa. hehehehe.... xpela. sekadarnya.... sebagai tanda syukur n tahniah w/pun abg xpernah minta apa2 (^_^) dan w/pun benda yg abg dh ada... ;)

hadiah ni i cari di kwsn sini2 je, berdua dgn adik tersyg...huhuhu... thn lps pun berkomplot dgn dia... thn ni lg... wakakakaka.... sian byna.... ;p  kikikiki... mlm td sure la dh wish awal2, pagi wish lagi, n hadiah yg agak 'seberapa' ni i suprisekan dia... hahahaha... xtahan 'seberapa' tu.  penat pk cara mana la nk buat suprise... hadiah n kad mmg dh standby... mls nk melibatkan sesapa lg, pg td trs je letak kat meja dlm bilik. mirip2 mcm taun lps je, letak time dear gi mandi.... then sblm dear siap i lak yg mandi kt ats... konon2 dlm otak ni, dia baca n buka dulu la dh msk bilik tu kan.... tp sedey je....

sbb??? bila i siap mandi n solat kt blk ke2, trs msk bilik kami nak touch up2 kan, tgk2 hubby lum buka pun hadiah... dia pun atas sejadah lg.... tp nmpak terusik sikit la ketepi hadiah tu.... bila tnya 'abg, nape xbuka lg...'  'lum smpt...' katanya.... huhuhuhu... i lak yg lebih2.... bukak la tgk.... dear 'jap....' smbil belek2 kotak tu.... bila tnya dh blh agk ke.... dear jwb 'erm... dah... mesti ada sesuatu pnya...' huhuhu... frust sbb suprise xmenjadi.... xpe... bila dia pgg n nk buka kotak ciput tu, smbil2 tnya... apa ni yg.... (mcm xheran je kan. huhuhu) i jwb, xde apa... 'belt' je.... murah2.... dear: 'belt lagi'???? huh. demand ;p pdhal xpnh bg pun hadiah belt... masa hantaran kawen dulu ada la kan.... tu pun baru je guna beberapa hari... hahaha ;p

then, dh buka, kuar kotak crocodile:

dear: eerm... nmpak kotak mcm hebat je... (sedey.)
i: buka la tgk... xtau nk bg apa, itu je terpikir.... ;)
dear: fuyyyyyyyooooo.... beli kat mana ni? berapa rm ni?
i: biasa2 je, usah ditanya la... ;)
dear: cpt la ckp, berapa ni??? berapa ni???? beli ngn sape...
i: stress... byk plk soklannya.... so jwb je ler sket2....

huhuhuhu, tu la... agak suprise jgk bila buka kotak tu dear ckp.... xjgka dlmnya.... igt btl belt.... xheran la kan.... ;p belt, i pun xminat okey... ;p xpela.... tgk abg hepi Alhamdulillah... jgn dikira2 berapa kosnya... yg pasti semua baik2 aje n kita tetap gembira n bahagia....  Amiiinnn.... *ayat cintan cintun... wakakakaka... *senyum lebar2.... (^____^) ♥ ni je hadiahnya w/pun ni adalah jam tgn ke-3 abg.... ;p

pg td... snap dlm gelap. tu yg jd blur gmbrnya...huhuhu


2gmbr di atas snap masa mula2 beli.... hihihihi.... sekadarnya aje ;)
suprise yg xsuprise, pastu suprise blk... hihihi


sesi pengujian.... ♥ ;)

empunya bdn... hehehe ♥4ever!
tetiba mood bergambo dipagi hari... ekekeke
*owh baju batik hadiah besday taun lps jgk.... kebetulan...

xlupa gmbr wajib si tecit yg besday smlm ni... ;)

*moga coretan ni jd kenangan.... xde tujuan utk menunjuk2.... siapalah sya, 1 utk smua, smua utk 1. hakhakhakhak (^_^) peace....!

7 comments:

~emma~ said...

bace dari atas syok syok..tetibe smpai bawah gelak tak bole tahan..hahaha

* 1 untuk semua, semua untuk 1...

adooiiii laaa, teringat time bgi ucapan dpt cokelat aritu..hahaha

pape pun HB to cuki, semoga panjang umur and dimurahkan rezki ekk...

.:. Maa .:. said...

hahaha.... ok latu emma kan.... kikikiki... coklat ri tu ada lg dlm peti ess... emma nak? hik... *maceh, bg pihak ;)

~emma~ said...

org pun tak mkn lg coklat tu.. keras gamaknye dlm peti ais..
cam tak sedap je kan..?? time tak dpt tu berkobar2 nak..

.:. Maa .:. said...

btl2.... time xdpt.. sungguh2 nak kan... keras gerenti dh la... tu la, nmpak xdap je. xlaku duk dlm peti je le.... heeee.... ;)

Elin said...

wiwitt..senyum lebor l atu cuki..hehe..Anyway, happy b'day papa amca..moga pjg umur and berkekalan hendaknya..amin.

byna said...

i je yg salu kne tlg n pk kn ideanye..huhuhuhu..;)

.:. Maa .:. said...

elin... xlebar mana pun.... hihihi, *tq lin... jwb bg phk papa amca ;)

byna, jgn merungut. xbaik.... kan dpt pahala tu.... ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...