Jom ikut Amca... (^_^)

Friday, November 25, 2011

Tutti Frutti

Tf... glemer kan men lg eskrem tf skrg ni ye... oleh sbb itu, i pun xketinggalan nk try test.... hehehe... kebetulan ada yg offer utk belanja, apa lagi.... rezeki jgnlah ditolak.... heeee, tghari smlm, i pegi ngn bff pn azlin.... cewah tetiba bff bila dh belanja kan.... tp mmg btl pun... hik. 1st time try, ermmm dap la jgk.... tp xde la tersangat sedap smpai bulat mata2 time telan rasa tu.... lbh kurang eskrem lain je. sbb i amik perisa coklat n apple... tp sedap gk la.... dgr2, ramai ckp mahal kan.... i pun hati2 je ambiknya, takot termahal.... ye la, w/pun dibelanja oleh lin i tetap xnk bebankan dia..... huhuhuhuh.... kang sian lin... ;) ceh.. baek lak i ;p


yg paling meriah tu adalah milik si pemakan byk.... kahkahkahkah.... ;p


owh gmbr ni, cik byna ckp mcm kakak ngn adik, semestinya i yg kakak pd si kecik molek itu.... hihihi. eh, kakak ke? ye la kn ;p

terselit gk bdk ni.... nk follow katanya.... i lak yg kena belanjakan dia nyer.... wakakakakaka.... xmo sshkan lin, sian ;)

pemurah hati. len kali leh belanja lg.... maceh ye.... ;)


aksi gatai nk muntah hijo je rasa.... yeark... ;/


weeeiiiiwit. hmpir abis.... yeay! yummy...

ok, tqsm pd lin... moga dimurahkan rezeki lin lagi.... then, kami zass ke ayunar butik cr2 fesyen tudung baru..... heheheheh.... dpt selai jd ler.... 

2 comments:

Elin said...

ahahah..lawak jer..gmbr org da la comot. Nak jadi adik ma lah..leh belanja selalu mcm ma belanja byna.hikhik. Ala tak seberapa pun ma..len kali kita p tmpt best lak...hhehehe.

.:. Maa .:. said...

hehehe..... maceh lin... kang gi sushi king lak.... hahahaha... byna suka la tu sushi.... g a&w la, eh mc d la,;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...