Jom ikut Amca... (^_^)

Monday, January 23, 2012

imaginasi amsyar 2tahun 2bulan

Salam... kali ni nk msk gmbo2 yg mungkin jgk imaginasi amca... skrg ni klu dia main2 toys dia, mesti susun2 konon2 buat ala2 town gitu... suma ada.... smbil2 susun, smbil mulut xduk diam ckp bebel mcm2... mama papa duk perhatikan je lagak dia.... hehehehe... sonok gak. w/pun last sekali mmg huru hara umh, mama la yg ulang2 mengemas.... huhuhu, klu mood dia bgs, srh kms ada la jgk yg dia kms, tp xabis la.... adeh, tiap hari camtu la gayanya.... sabo je ler, adat la  kan anak lelaki yg sdg membesar... sedang nk lasak2.... klu larang pun buat jgk.... huhuhuh.... kdg2 toys dia dia sumbat bwh sofa... sdr2 dh penuh bwh sofaa.... huhuhuhuhu penat oooo... haaaa tgk.... -.-


dh abs main, lmbt sgt mama tggu amca nk buat peace, snapje ler.... ;p

heee, dh susun, toys.... dia lak duk dlm box tu smbil mkn coki2.... ;)


haaa tgk, apa yg dia susun... siap ada bendera tgh2 tu.... hehehehe... mama tlg sikit2 je, psg rail ketapi tu je... lain2 dia susun... ;)

ni muka dh boring main


penyudahnya.... habis 1 rumah.... dia sendiri gk yg selerakkan sume td.... hadoooiiii.... keja mama la yg mengemas ni.... ish3.... 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...