Jom ikut Amca... (^_^)

Friday, January 20, 2012

no idea

Salam.... haish. skrg berblog dh agk slow.... huhuhu... sian blog ni, mcm xaktif je kan.... xmo ler blog ni jd terbengkalai je.... sbnrnya skrg dh kureng idea nk cite kt sini.... tatau apsal... pdhal, dulu tiap kali ada aktiviti itu ini, mesti pnyalah msk sini kan.... hhmmmm xpe2, lps ni insyaAllah kembali asal. nk aktif blk, cite apa2 pun. biarkan ada org bising2 atau kutuk2 i dh xde idea pun kaannn.... sibuk je sape yg byk ckp tu, biar la, ni blog personal i.... *teremosi sudaaaaaaaa.....

ok, hari ni sgtlah damai ngn hujan n sejuk2 je cuacanya.... lg2 start esk kita cuti pjg kan... sesapa yg blk kg, hati2, cuaca yg xmenentu ni, moga smuanya baik2 aje.... kami?? dh decide cuti kali ni xblk kg, ada sbb2 yg xdpt di elakkan, insyaAllah.... next time.... apa yg penting, hubungan dgn keluarga xpnh renggang walau secuit... Alhamdulillah....

ok, ini adalah permulaan entry yg membawa mood nk aktif blk berblog.... insyaAllah.... (^_^) jgn ler sekerat jln je kan.... xdak syiok. kata nk suh anak cucu baca nanti.... kena kuat semangat menulis menaip n mengarang setiap masa.... baru leh jadi blogger terhebat.... waaahhhh angan2.

oopppsss... my mr.nuff dh membanggakan w/pun skrg agk slow blog i.... update later.... adios.... ♥

4 comments:

♥ Elin ♥ said...

sama lah.....skg nih agak slow...

.:. Maa .:. said...

tu la.... tatau la nape kan.... huhuhu... pasni mari le aktif blk.... ;)

::ku BUKAN aku:: said...

smagat..smagat...kemon laa..kemon.. :-)
jom lepak taman amek gmbr dak cmel lg..hihihi

.:. Maa .:. said...

faruq: yeayeah!!!! semangat la nih... heeee.... oit, best nya bergambo snap2... ekekeke boley2... ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...