Jom ikut Amca... (^_^)

Wednesday, May 30, 2012

byk cerita sbnrnya...

As salam.... sgt byk cerita sya nk share kat sini tp mcm mls je sbb dashboard ni wajah baru... pening btl... napelah dorg tukar. nyusahkn org je. ;/ nk citer psl kisah amsyar 2mggu kt HPJ la, nk story aktiviti kami anak beranak sepanjang tempoh skrg la, amsyar checkup kat IJN pun nk gk tulis sini.... masa n mood xberkesempatan... tp ada ke yg nk baca.... hehehehe. xpela, xsemestinya kita tulis sini nk bg org baca kan, sekurang-kurangnya ada catatan kt sini.... am i right? huhuhu...

k la, nk susun gmbr2 dulu... byk btl keja ni... sekurangnya kwn2 lain blh berjaga2... k la, ni dulu... daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;)



3 comments:

Ajulaa said...

boleh setting dashbord semula ke asal maa ....... tapi siyes tak ingat caner.. kilk something kat belah kanan. nanti la klu i jumpa cara i share

.:. Maa .:. said...

ye ke. cane nk buat jula. xsuka la dashboard baru neh. xphm... huhuhuhu

Diana @ Didi said...

Singgah jugek.Your blog sama cumel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...