Jom ikut Amca... (^_^)

Tuesday, June 19, 2012

2nd checkup Amsyar @ HPJ

15hb/6 (jumaat).... Amsyar kena checkup lg @ HPJ... nk tgh perubahan darahnya ada baikkah atau x... hehehe. penat kan baca cite ni... xpela. sape2 xpenat leh trskan.... ;) i sengaja buat entry psl ni laju2, nk abskan cpt2 cerita tertangguh n mskkan cite baru2 lak... tp cite ni ttp xblh di abaikan selagi my hero tu xsht sepenuhnya kan...

k la, jumaat ri tu, appoiment kami lg utk bwk amsyar ke HPJ, mcm biasa pg2 trs ke sana. xlama tggu amsyar dh kena msk blk rawatan tu... yg sgt kelakar + kesian.... bila my hubby drive je msk kwsn hosp, n nk cari parking, Amsyar dh nangis ckp nanak...nanak.... akit.... haish, sian dia... dia dh fobia n trauma msk kwsn hosp. lum kuar keta lg pun... kelakar pun ada, papanya ckp... haish mana ada apa. nk check mama laa.... hahahaha lawak... k. dia diam jp.... pusing2 dh ada parking dh nangis dia. nanak... nanak... je ckp. kuar je keta, papa dukung lg sbb pns dh time tu...

smpai kt wad, tggu dlm 5minit je amsyar trs dh kena msk blk rawatan dh... dh mula menjerit-jerit tanak... takut... akit... mcm2 la... nurse situ2 dh kenal sgt amsyar, baik mujuknya... lgpun amsyar skrg suka ajuk ckp org, klu nurse ckp, sikit je.... dia ajuk blk kit je... nurse ckp lg... amsyar baik.... dia ajuk gk aca aikkk... gelak2 nurse w/pun time tu amsyar dh sedu sedan.... haish... i dh duk jauh2 dr blk tu. kesian. papa je tggu dkt pintu blk... -.-

dh sdh nurse dukung dia bg kt papa, dh senyum dh sbb nurse ckp... siap daaaaaaaa... dia pun ajuk gk... hehehe gud boy la... then kami trs blk sbb result xblh dpt hari tu jgk mcm sblm2 ni... smpai hari ni pun doc tu lum kol lg gtau result darah amsyar camana.... xpela. hrp makin ok...

nk blk tu sggah mkn kt kafe HPJ tu, amsyar duk tunjuk2 la tgn yg kena cucuk tu... akit...akit... xabs2... hehehe... jp je akitnya tu... i pun xde snap gmbonya ri tu... xpe la...;)





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...