Jom ikut Amca... (^_^)

Friday, June 22, 2012

Alhamdulillah... Abg Aca makin sihat n ceria... ♥♥♥

saat skrg, dh lbh sebulan amsyar tggalkn wad 2c, HPJ... kami masih hati2 pantau kesihatan dia, makan ubt ikut time... klu anta kt bbysitter pun, mmg dia jg btl2 mkn ubt ikut time... klu mamanya kt umh kdg cpt, kdg lwt... huhuhuhu.... pening mama dia. jp lupa, sbb tgk amsyar dh cergass blk, lupa jdnya... haish teruk tul...

skrg kami jg2, nk kuar time pns ni pun risau, klu kuar gk pun xlama la... xpn pegi tmpt sejuk2 je mcm shopping kompleks ok la kn... nk gi tmpt ramai pun tkt... adeh, fobia leer.... mcm psr mlm, nk jejak pn dh xsdp hati... dh la penyakit tu xtau pncanya doc ckp, mungkin persekitaran yg blh dtgkn penyakit tu... so, jg2 la sape yg ada ank kecik2... kita xtau bila2 bakteria jahat ni dtg menyerang ank kita... huhuhu... moga kita  smua dijauhkn dr sgala penyakit yg merbahaya... insyaAllah... 

ni gmbr amsyar latest.... suka tgk dia dh makin sht n kembali cergas.... ckp pun byk...fuuuhhh ada je nk citer apa2.... ;) kalah mamanya yg xberapa byk ckp neh.... hahahaha ;p

dh ceria... 
betapa syukurnya tgk keadaan dia... huhuhu... tq ALLAH...

bwk jln2 kt giant... 

ni kuar gi kajang pg2... xnk pns sgt..

owh ni gmbr utk papa, sempena hari bapa... hehehe... gi bangi last week sggah manjaku, n pkns... dukung hero ni sbb dia dh tdo, mama je excited nk cuci mata... sian papa dukung amsyar yg hampir 13kg... lama gk;p

owh dari msk HPJ dulu, amsyar berat 12kg... skrg dh hampir2 13kg... ok la sbb dh naik sikit... nmpak bdn slim kn, tp beraaattt... x larat i... dukung pn jrg dh... hewhewhew ;p 
eermm..skrg nk mrh2 dia pun xsmpai hati dh i... makin syg sgt2. lyn je apa2 dia nk... xsanggup lg igt apa yg dia kena ngadap sblm tu. fuuuhhh -.-


ppppsssssstttt:

*cukupla cerita amsyar kt hosp... i dh xsanggup tgk gmbr2 dia yg sgt menyedihkan time kt HPJ... tu pun citenya byk i cut2... w/pun still pjg karangannya kan, huhu... gmbr2 yg sedeh2 sgt i xmskkan. xsmpai hati... pasni i mskkan entry follow up checkup amsyar je... xmo dh kisah2 sedeh kt HPJ... biar jd kenangan n peringatan utk kita smua... -.-

eehh... ramai org ckp kn, amsyar sakit ari tu mungkin salah satu sbb alahan mamanya.... klu btl, sian la kt abg amsyar... huhuhu... atau kebetulan je eerkk... >_<


hero sorg ni kan, klu sape2 tnya dia smbil tnjuk kt bdn dia 'ni sape...' dia akan jwb 'abang aca...' ;p


2 comments:

Zie said...

penyakit sekarang macam2,,, susah nak mengelak... mudahan anak2 kita sihat2 selalu...

aloo dak chumel ni cute je bila senyumm

byna said...

makin chubby anak buahku..:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...