Jom ikut Amca... (^_^)

Thursday, August 16, 2012

berpuasa di Taiping

Hujung mggu baru2 ni kami 3beranak amik peluang blk Taiping jp. berpuasa n berbuka ngn my mertua... ubh angin. hihihihi... tp sabtu ahad je, xamik cuti pn coz cuti kami dh pun tggal dihujung2 waktu... adoi...

dh ada kt sana, mlm tu kami pegi la bazar raya kt pekannya... mmg meriah situ dr ptg buka. sj cuci mata n cari apa2 yg nk tmbh lg... kelengkapan raya kami mmg dh settle awal pun. sj nk cr utk org tua kt kg... tp round2 je, xbeli apa... my hubby je duk survey songkok... katanya nk yg baldu n tinggi... hahahaha. sekali round2 jmpa yg tggi mcm chef pnya.... hambiiikkk... gerun je... ;p

mlm tu amca tggal ngn opahnya... psg cite geng upin ipin elok je xnk ngikut... ckp ngn dia abg duk umh je tau, dia lg lompat2 dpn tv.... hahahaha... syg dia ;)

k, i skrg bab2 amik gmbo ni fail la.... ntah sblm ni suka sgt snap2, skrg nk kuarkn kamera pnya mls... sbb tu kot blog i xrancak cam dulu... heee sian. ;p

tgk gmbo je... mana yg ada.


tgk. pnya byk kuih raya n kepek2... blink2 mata tgk... mcm2 ada. tp i xbeli pun. dh byk beli kt sini... klu mlm rasa lg murah2 sini.... ;)


papa kusyuk pilih2 songkok... leh tahan mahainya... sj tokey amik kesempatan...

ni ha... sekali jmpa yg tggi mcm chef ni. 8inci kot... gerun, nasib xabik yg ni.... hihihihihi


owh yg ni gmbr esknya.... kami ronda2 kt da store, amca duk main ngn abg patung ni.... duk pusing2 keliling... nk tumbang2 dh patung tu.... seriau i... abs dia nyelit... ;)

erm penyudahnya kami beli air milo je kt bazar raya tu... hahaha.... xtau nk beli apa dah... papanyer songkok kt bangi gk penyudahnya.... huhuhu... tu je gmbr yg ada.... hik... daaaaaaaaaaaa..... ;p


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...