Jom ikut Amca... (^_^)

Wednesday, October 31, 2012

servis spectra 3



lama dh nk servis spectra i tu... sejak mula2 tau preggy lg. tp duk tangguh2 je, smpai skrg dh msk 8bulan baru hegeh2 nk buat itu ini... huhuhuhu... biasa la kan.... i cari2 kt internet, kt mana tmpt servis spectra ni. then jmpa la 1 tempat kat subang jaya ni... jauh lahai klu di pk kan.... nk anta tu 1 hal, w/pun my hubby ckp klu nk htr sana blh je.... tp jauhla klu dr nilai ni kn. i kol dulu syrkt Histopoint tu, then ckp ngn org sana, dorg kata biasa ramai yg pos je... nasib baik... n servisnya mkn masa xlama utk dorg pos blk.... hhmmm cun la tu kn.

ok, dlm keadaan mcm ni i tgh pk nk setelkn apa yg lum setel je. blk umh siap2 kan set dia n balut kemas2.... then pos sana. harap xde masalah ler.... klu ada pun sikit2 je... kos servis biasa katanya rm40.00 sj. kecuali lah ada brg2 yg kena di tukar... xtau camana lg ni, xpela. htr dulu. tu yg penting. sgt berguna ooo spectra ni dlm pantang... so, setelkn je....  nantila tgk hasilnya cane....

spectra i ni ssh nk cr tmpt servisnya sbb beli kt tgn kwn, bkn kat kedainya.... klu kt kedainya sngla servis htr kedai je kan. jenuh nk gugel mana tmpt servisnya... nasib baik jmpa gk... satu2nya tempt servis dia kt subang jaya ni. tingat lak dlm pantang dulu, i mmg xstandby awl beli pam sblm bersalin. ye la, pk2 kita pantang sama baby kan, mesti xguna benda tu... tup2 tiba masanya, mmg azab nk menahan sakit... terpaksa gk my hubby beli dulu yg manual kt farmasi. nagesh nk tahan skt...huhuhuhu ;/  then abs pantang baru beli yg elok skit.

owh, kpd yg cari tempat nk servis ni, ni alamat n no tel dia... moga dpt tlg kwn2 sana yg tgh cr tmpt servis. nk beli kt sana pun blh. mcm pembekal gitu la... owh blh jgk srh despatch dorg amik n htr, tp kt kwsn dkt2 aje ler... hm pos je la sini,

HISTOPOINT SDN. BHD.
NO. 41, JLN SS 18/6
SUBANG JAYA,SEL.
O3-56317288

k la,done.... moga baik2 aje.... ;)

3 comments:

~emma~ said...

nak pinjam bole...??? hehe

aSmiDar said...

servis jge xservis...:)

.:. Maa .:. said...

emma, blh. gilir2 nak? ;)

da, meme pong. hihihi. lama menyepi ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...