Jom ikut Amca... (^_^)

Tuesday, November 27, 2012

36 minggu... fuhhh -.-

neves+debar2+takut+teruja....

erm tu perasan campur2 skrg ni... latest checkup smua baik2 sj. brt bdn, hb, scan baby n berat baby.... Alhamdulillah smua ok2 sj... kali ni i rasa xbyk problem sgt... 1st dulu masalah hb rendah ketara sgt... kali ni nop. syukur sgt2... mungkin sbb pemakanan kot. preggy kali ni i lgsung xmkn ubt klinik yg byk2 tu. klinik xbg pn sbb i xnk. kang bazir je... just obimin sj smpai skrg+ kalsium+neurogain. cukupla. lain2 jg mkn je la...

dh msk 36minggu, kena jaga2 la... yg 1st dulu 37 minggu si hero amsyar kuar dh... brg2 baby  n mama baby insyaAllah dh ok rasanya... tinggal sikit2 je brg mama yg lum setel. mlm td sempat gk beli set bersalin. duk tangguh2 je kan, last2 buat keputusan utk amik jenama yg sama masa bersalin 1st dulu. jenama ST. bg i, ok je n xde apa2 effect pd baby... yg pasti i rasa cpt sht n segar semula.... dh xsmpt nk pk n riki2 jenama lain. xpela. ;)

skrg pk utk booking hosp je lg. itu penting klu nk bersalin luar daerah ye.... adeh, tunggu srt refer dr kk pnya la lama. kang xpsl kena tolak lak... sbr je la. haa 1 lagi, jantina baby.... eermmm insyaAllah, confirm sepertimana yg dh dimaklumkn... list utk nama2 pilihan juga suda standby ;)

dalam keadaan kerja ditempat baru ditambah kekangan masa dan kerja kat sini buat i makin aktif n lasak... adeh, time terkejar2 xrasa apapn, dh blk umh landing2 baru lenguh2 1 bdn. tp tu normal kot utk minggu2 terakhir ni. xpe, i yakin klu kita lasak dihujung2 mggu ni mudah utk bersalin... btl kn... hihihi...

k, la. doakan yg baik2 utk sya dan baby bakal lahir ni ye. insyaAllah... masa itu akan tiba.... fuuuhhhh takut -.-

2 comments:

aSmiDar said...

Nk mletop dh..huhu..maa nk bpntang mne nnt?..moga syme slmat la des....

.:. Maa .:. said...

waaaa, komen pkai tab letuw.... sapa taip pn slh. hihihi. pntg sini la dh branak sini...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...