Jom ikut Amca... (^_^)

Sunday, February 12, 2012

Bila emosi xstabil...

haish, bila kes mcm ni, kwn lama pun kena marah kt i kaw2 pnya dlm fb..... huhuhu. sian dia.... sensitif beno, xblh silap sikit... so sori la geng... hrp phm keadaan i skrg... huhuhuhu... hhmmm biasalah, klu kita dh buat sedaya upaya yg baik utk lyn tetamu dtg, tp bila ada komen -ve dtg tamu itu, tiba2 i tersentap... sehabis baik nk try bg yg elok, mestilah kita xpuas ati kan bila dgr komplen2 yg nk buruk2 kan i xpndai lyn tamu.... ish, ish, ish, sabar i ada lg... moga jgn la sbb emosi i yg xstabil ni yg dh baik lama jd masam muka... no.no.no...

eermmm, klu yg terasa baca entry ni, mintak maaf... kdg2 teremosi sendiri i baca komen2 yg xsepatutnya, w/pun mungkin niat awk nk memain je... sya ok je... klu blh semua kwn2 sya yg dtg umh sya nk lyn n bg yg terbaik, tp klu apa yg sya xmampu n terkurang minta maaf byk2... hhhmmm terasa mcm i je slh xpndai layan tamu... sedeh!

Thursday, February 9, 2012

kerisauan melanda...

haish, semenjak dua menjak ni ada je yg terpikir dlm kepala n kdg2 dtg yg blh kita ssh hati... hhhmmm xpela. manusia ni lemah, lg byk pk lagi buntu... kdg2 lg tress lak... huhuhu... xpe2 Dia lebih mengetahui dlm smua perkara.... apa2 pun, berharap sgt agr smuanya ok. kdg2 semua org xsama mcm yg kita hadapi kan... hehehe, mcm saspen je psl apa... xde apa2 yg series pun.... suka2 je.... huhuhuhu... kpd amca ank mama, jgn noti2 kt umh bs, jgn lasak2, rindu lak kt dia..... sgt2 rindu... addoiii.... -.-

cara bos besar mkn... -.-

tgk, siap kaki naik ats meja.... haish... baik pnya landing smbil mkn fries beperet dia... huhuhuhu.... jgn ler suka mcm ni amsyar... xsopan -.-


Wednesday, February 8, 2012

Ya Allah...

(-_-)

kemengantukan yg melampau

haish, asal dtg je tghari mesti mengantuk xhingat dunia pnya... penatla duk nguap2... lg2 klu lepas mkn, perut kenyang. lagiiiiiiiiiiii dabel triple nye ngantuk... tghari td blk umh jap, smpt terlelap 5minit... bgn2 trs siap nk gi opis... hah mula la berat kepala sbb bgn mengejut... mula terpikir, klu cuti kan best... leh tdo... huhuhuhu...
berapa byk cuti nak ntah... xpnh puas ;p

haish, kdg2 bila mengantuk dtg, dpn pc blh tersengguk2, tdo mlm biasa je. dlm kul doblas camtu la... ngn cuaca mcm ni, menguji tul... sabarlah wahai mata.... hhmm... (-.-)

peace.... Y

Semenjak dh pndai buat peace, smua tmpat nk buat peace je... huhuhu smpai bergambar muka xnmpak peace pnya psl. tgk gmbr amca time kt JJ ni, erm 2mggu lps kot... xigt sudaa... kt tgn xlekang tgn peace dia.... layankan aje... ;)






owh da last 1, xjadi lak ni... kiri kanan xjadi... ngeeeeeeeee ;)

Friday, February 3, 2012

selamat bercuti

salam, terajin mlm ni nk taip menaip. bermula la cuti pjg 4hari... tp mungkin xsmua negeri kot kan... baru mggu lps cuti pjg rasanya... best btl... hehehe... stkt lum ada plan nk ke mana2... tgk la. biasanya on da spot nyer plan kan... k, slmt bercuti kwn2 seangkatan.... moga baik2 aje..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...