Jom ikut Amca... (^_^)

Wednesday, July 17, 2013

checkup abg Amsyar @ IJN

Ini adalah cerita susulan my hero Amsyar.... sape2 yg tau kisahnya sblm2 ni mesti dh faham kenapa ke IJN... ok smlm abg Amsyar masih kena follow up jantungnya kt IJN berikutan sktnya yg dulu.... hhhmmm xleh cite psl sktnya dulu, sgt sedeh.... huhuhuhu....

keadaan makin ok, tp still kena sambg ubat cairkan darah tu lg... adeh, i dh xbg sgt dh sbnrnya... sian dia.... ubt tu xdap.... eerrkkk ngeri... >_<

oleh sbb abg amsyar dh terbiasa ngn checkup2 dadanya tu, dia biasa je siap sembang2 lg ngn doc... masa awl2 dulu bkn main xnk baring, huhuhu... syg dia... -.-

tp sbb kami dh dpt appoiment awal utk follow up ni, urusannya pun  xberapa lama sgt... abg amsyar xsempat boring pun sbb byk main kt sudut playground dlm tu... nk smpai sana je lama harung jem. rasa dh kuar awal... haih boring.... k la, tgk gmbr plk...

selalu buat muka ngada2 bila mama nk snap pic dia... ni kat HEP tggu maklong... heeee

lg....


mama pun ni ler kejanya.... hihihihi 
   
haaa ni dh kt IJN, nama proses ni ECG... ntah nama penuh dia...
buat muka mcm2

lg2...

ni sj blakon

ni baru muka ok dh nk blk.... abg amsyar makin sihat... Alhamdulillah

*pic ori mls nk edit.... -.- 


4 comments:

cplud miera said...

nape ngn amsyar ni kak? okeh2 nnt sy godek2 blog akk. smoga cepat sembuh ye syg amsyar. tggu kaksue ke kt hep?

.:. Maa .:. said...

aah... tggu maklong amsyar amik brg.... tp dia xikut.... mira baca kt label 'kawasaki desease' ye...

cplud miera said...

kak,sy dah bc. besarnya dugaan utk akk 1family. sedih sgt. semoga amca sentiasa sihat yer.

.:. Maa .:. said...

:'( sgt sedeh.... tqvm mira..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...