Jom ikut Amca... (^_^)

Tuesday, August 6, 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri ;)

Salam, baru nk update psl raya thn ni, post puasa lgsung xde.... huhuhuhu... mood mls berganda2... -.-

Alhamdulillah, thn ni 1st time kami raya ber4.... sgt teruja.... hihihihi, bkn sbb apa sbb mungkin ahli dh bertambah, suasana tu agak 'meriah' sikit.... aka terkalut sikit... kuikuikuikui... ;p

ok, tema kami tahun ni meroon. plan asal nk kaler lain tup2 pnya ssh nk dpt kain yg kaler kami nak tu.... so mls pk, tgk meroon ok je, blh laa.... kaler asal kami plan nk sweet yellow corn. tp plan ni sambg thn dpn nmpknya.... adesss -.-

persiapan kami dh siap rasanya... Alhamdulillah bersederhana saja.... asal smua cukup dh... ;)

owh thn ni kami beraya di Taiping dulu, mmg turn sana dulu... hihihihi... i xkisah pun mana2, sama je... raya ke3 insyaAllah blk sblh sana plk.... doakan kami selamat semua ye... *wweeeiiiiiiiihuuuuu mlm ni btolak ;p

ok dikesempatan ni kami nk ucap 

kepada semua kawan2 di alam nyata atau di alam maya....
moga kita sama2 dpt manfaatkan syawal yang mulia ni sebaiknya...♥

&

berhati2 dijalan raya... jgn laju2... 
rilek n steady oke, moga selamat semuanya ;)


dari kami sekeluarga ;)


:: syuk ::maa ::abg amsyar ::baby aryan ::

1 comment:

cplud miera said...

selamat hari raya kak :) sy balik pagi esok. ry kedah tahun ni :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...