Jom ikut Amca... (^_^)

Thursday, October 3, 2013

owh my baby inside.... (^_^)

fuuuhhh.... pnya lama duk tangguh2 nk cite my baby cumil inside my tummy nih.... huhuhuhu sian baby, dh nk msk 5bln dh baru mama nk stori psl dia.... ish xptt.... -.-

ok la, memula kejadian kisahnya begini..... peeuuuuwwwwwww refresh blk..... eerrmmm mmg utk tambah ahli keluarga slps si tecit Muhammad Syuhayl Aryan kuar tu, kami mmg 'xmerancang' *psssst, xmerancang utk nak & xjgk merancang utk mengelak... redha ;)... sbb plan utk tambh ank ke-3, kami jgka awal thn dpn 2014 ni n hjg2 thn bersalin.... hehehehe... kira ngam2 la aryan 2thn adiknya kuarkn... tetapi........ terawal plk rezeki kami dtg. so, bila dh confirm, ucaplah Alhamdulillah... ;) time dh confirm preggy tu aryan 4 bln rasanya. huhuuuu.... tp xpe, xpnh pun ada dlm hati ralat ngn bby yg dh wujud dlm my tummy ni... syukur w/pun rezeki terawal plk dtg dr yg dirancang.... ;) rezeki dr DIA xbaik merungut2 kan.... perasaan pun bunga2 bila dh tau n neves mcm sblm2 ni jgk ;)

ok, skrg dh hampir 5 bln. jp je kn. tp perut lum berapa nk nmpk pn.... sama cam preggy kan aryan dulu, 6,7 bln baru nk nmpk peyut.... tp bila kuar berat baby bsr jgk.... heee. kira brt la klu melepasi 3kg kan... hihihihi....

sehingga skrg checkup baby ok, scan pn ok, doc ckp nmpk mcm bby besar... cuma skrg kami tertunggu2 apakah gender baby kali ni.... yuhuuuuu.... sbr... xpela mana2 pn, asal sihat walafiat syukur Alhamdulillah ;)

owhh... due dijangka 26hb Feb 2014.... awal thn plk kali ni, abg2nya smua hjg2 thn.... w/pun jarak umur sbnr ngn aryan 1thn 2bln time adiknya kuar tapi klu ikut thn, jarak 2 thn jgk... ok la kan... hihihihi

jom layan pic scan bby yg dh buat.... ♥♥♥


masa 1st scan ni 13minggu (3bln 1minggu)... excited sbb mula2 tgk dh bsr mcm ni... ;)


yg ni gambar masa 18minggu (4bln 2minggu)... 


ada 2 gmbr lg yg xjmpa nk msk sini. Alhamdulillah, smua2 baik2 sj.... baby pun dah aktif bgerak.... ok, simple update... nanti update lg perkembangan baby... doakn smuanya baik2 sj ye... ;) ♥♥♥


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...