Jom ikut Amca... (^_^)

Tuesday, December 15, 2015

Konvokesyen Abg Amsyar...

haai... As Salam...

walaupun bln lps berlalu, nak jgk citer sini.... nov lps my 1st heroes yg dlu kecik kenot tu dah konvo 6 tahun kat Mindacerah Islamik Kindergarden aka MCIK... konvo tu diadakan di Anston Hotel kat BIMB Nilai tu... oleh sbb dibuat pada sabtu ptg, so mama ngn Abg amsyar aje pegi... adik2 tdo, papa pn volunteer nk duk umh tgk adik2....huhuhuhu boring nk nunggu la tu...

Btw, abg amsyar ada persembahan... ntah apa nama lupa dh yg wajib kena pakai suar afdlin shauki tu... jenuh mama mencari last2 jmpa kt nilai 3... simple2 aje suarnya tp rm35 rege.... hahahahampesss.. haaa persembahan snow white kot... ke smurf...kuikuikui xdpt nk igt btl2.

Hari kejadian, smpai dh lmbt... msk aje kami 2beranak, ticer dh tggu nk siapkn utk psembahan sume... mama ddk ajela nunggu... 

tgk je gmbr... dh bsr lahaiii bdk ni haaa....

ni yg tertulis dlm buku konvo dia... haiyyooo mau jd polis ye... xbest la poliss.... ;p
 xpe, asal abg suka mama ttp doakan abg  ;)




dh secara rasminya jd alumni mcik dahhh heeeeeee



eermmm bdua je la snap, papa adik2 kat umh... xpela... ;)

.........................................................................................................................................................

ok, ni gmbr2 smpat snap masa abg amsyar nk buat persembahan.... bkn main ngn janggut2 haaa.... yg pasti abg amca paling tecit kat situ... tp mulut plg bising xduk diam ngusik kawan2... dia bkn perasan mamanya perhatikan dia.... hahahaha... notti yeaa...


tgk, ngn kapak siap... lawak lahaaiiii.... (^___^)


...................................................................................................................................................................
ok, secara keseluruhannya, Tadika ni  bgs... progress abg amsyar pun ok... dah blh baca walaupn x selancar mcm kita laa.... klu word ssh tu, slow jgk dia... ok kot utk bdk seumur dia... lain2 bab islamik pn ok je...

Skrg dh nk msk ke alam persekolahan baru... mama doakan Abg jd bdk yg cemerlang dunia akhirat... bijak pandai dan jadi anak berguna masa dpn... Aminn.... jd contoh pada adik2 yeaaa..... syg abg much2... ♥♥♥

As Salam... ;)

3 comments:

ain.ya.nun. said...

Tahniah abang dah konvo dah!

Sekejepan je dah masuk sekolah. Macam terbayang-bayang amsyar merangkak-rangkak time baby dulu je.

.:. SyazMaa .:. said...

hehe... tqvm aunty ain...
tula... dulu blog ni penuh dgn citer dia aje... dr bby smpai dh bsr ni haaa... ;)

cplud miera said...

comei. tahniah abang amsyar. thun depan darjah 1 lah kan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...