Jom ikut Amca... (^_^)

Thursday, March 17, 2016

7 Tahun

Assalamualaikum w.b.t

7 Tahun, banyak sgt word '7 tahun' blh dikaitkan dalam kehidupan kami.... Alhamdulillah... Antaranya adalah ulang tahun perkahwinan i dan suami dah masuk 7 tahun pada tarikh keramat 22 Februari... (2009-2016). Syukur dengan segala pemberiannNYA dan rezeki darinNYA untuk kami.... membina keluarga dlm tempoh itu mcm2 rencah kehidupannya kami lalui.... Alhamdulillah... tetap kuat dan kukuh kasih syg antara kami...*** sungguh skema ayat kami...hahahaha

7 Tahun juga, anak pertama kami... Alhamdulillah... kalu ikutkan tarikh sbnr belum smpai sbb dia lahir bulan Nov 2009.. Muhammad Syafiy Amsyar bin Syukri. (23 November 2009-2016)... Alhamdulillah membesar dgn sht. Seorang ank yg aktif dan sgt memetingkan penampilan diri... ;) heheheh... Tahniah abg, dah msk darjah 1 abg... dulu masa baby kecik kenot, byk dugaan mcm2 abg tggung, xsht la, msk hosp la.... Syukur abg dh sht walafiat... ada jgk la skrg pn sikit2 xshtnya, tp jarang....

7 tahun... rumah yg kami berteduh jgk cukup 7 thn pd feb.... Alhamdulillah... situla dr mula kami ijabqabul smpai skrg... dh byk perubahan dr yg asal diduduki... tqvm suami sediakan utk kami... ;)

7 Tahun, kereta.... hehehehe, pun dh msk 7 thn... xlama dh nk setel... weeeiiii....

ni semua kenangan kena catat kat blog, nanti akn dtg blh baca baru terkenang balik.... heee tp smua tu bln lps, draft aje x dan nk post... apa2 pun syukur... ♥♥♥



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...