Jom ikut Amca... (^_^)

Monday, March 21, 2016

Cabutan Bertuah JAKEL S2

Assalamualaikum w. b.t

1 lgi kisah nk share kt sini, berikutan sehari semalam i stay kt HPJ utk jaga si bujang tu, pagi ahad tu i dpt pggilan tatau no mana.. yg pasti 06.... kebetulan hp kt tgn, biasa ssh sgt nk pick up hp ntah mana2.... bila jwb, ni antara dialog nya....

J : Assalamualikum..
i : Wslm...
J : Ni Pn. Azmawani ye, 
i : ye, sape ni ye....
J : Saya buat panggilan dr Jakel S2, baru2 ni puan ada buat pembelian di Jakel S2 kan, dan masuk peraduan cabutan bertuah kan...
i : ok, ye...
J : Saya nk maklumkn nama pn bjaya utk cabutan bertuah RM.....
i : ooo ye ke. tp sya skrg kt hosp, ank warded....
J : ok. bila2 blh dtg amik cash.. tahniah
i : Tqvm

See, nmpk berbualan yg i btl2 blur xde excited lgsung... bila dh ltk phone, baru i pk... sbb tu time nk mndi.. so tgh pening byk pk... huhuhuhuhu.... bila i pk blk, apsal aku x excited... rezeki x disangka2 tu... rezeki terpijak kata org. kang xpsl2 dia bg org lain plk... adehhh... n i xberapa confirm jakel ni bg cash ke atau bg voucer.... mesti voucer je sbb klu cash rugilah dia.... haihhh mcm2 pk....

lps mndi, kol blk.... i tnya, jakel ttp pkl berapa ye... pkl 9pm katanya.... i trs stop situ je... hehehe xtau nk tnya apa... hahaha... pdhal niat kol nk tnya bg cash ke apa, btl ke sya dpt... nama i ssh sgt nk btuah... kuikuikui....

Sebenanrya.... hujung bln 2 ri tu, kami mmg beli kain utk baju tema raya.... sj msk box cabutan bertuah tu... xsgka dpt...rejeki... ;) tqvm Jakel ;p



dpt cash... 'tokey JAKEL ckp, tahniah.... shopping la lg...' huhuhuhu.... nanti ye tokey, dh perabis dh tu... rezeki dpt gk topup blk... theheeee


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...