Jom ikut Amca... (^_^)

Monday, February 29, 2016

Happy Bornday My Darling Muhammad syiraz Arfan....

Assalamualaikum w.b.t

Tanggal 6 Februari 2016 Muhammad Syiraz Arfan, hero plg kecik dlm family kami ni genap 2tahun... Alhamdulillah syukur dgn kurniaannya... diberi ank yg sihat walafiat, bijak pandai, cpt segala benda dan plg syukur sgt dia xbyk meragam... gud boy...

Birthday kali ni, kami xsempat nak selebrate beria, just kecik2 aje... then pegi jln belanja dia toys... hehehehe...

Mama papa doakan Arfan ;


  • Panjang Umur, diluaskan pintu rezeki
  • Anak yg berjaya dan cemerlang dlm apa jua bidang
  • Jadi Anak yg Soleh patuh surahanNYA
  • Berpekerti Mulia
  • Disenangi, disayangi semua
dan semua yang terbaik kami doakan utk baby tetomei ni... hehehe laf u to da moon and back....hahaha *ayat fofular skrg... ;p




ragam mcm2, mana smpat mama snap simpan memori ni smpai bila2... ♥♥♥


geram sesangat dia ni... byk ckp xpdn ngn kecik... hehehehe.... ♥♥♥


*update lmbt... laju2 sblm msk bln lain... hihihihi...

Wednesday, February 3, 2016

M. Syiraz yang Comel...

Assalamualaikum...

hehehe, saje kdg2 panggil nama syiraz kat bdk tecit kenot ni... dah dkt nak umur 2 tahun ni, waaaaa kemain ligat dia.... geram sgt... garang plk tu. klu xkena sikit ngn abg2 dia, dia jerit... hish... apala....

Tapi yg best pasal syiraz arfan ni kan, dia xbanyak ragam... buat hal sendiri aje, sng mama papa nk jaga... nangis tak sgt, senang pujuk plk tu... hihihi...... haaa yg plg kami suka sgt2 syiraz ni, klu bangun je tdo senyum meleret xpenah miss.... alahai anak.... busuk masam pn mama cium jgk sbb geram sgt.... ♥♥♥

skrg dh pndai cakap.... sebijik2 pkataan dia sebut, clear plk tu.... kelakar pn ada... sbb mungkin dia selalu dgr abg2 dia nyembang, dia pn ikut ckp... ajuk org bcakap... sbb tu cpt je nk nyebut... kikikiki ;p

layan gmbr bdk yg dh nk sambut birthday ke2 ni... ;)


ni turun temurun mndi dlm baldi merah ni dr abg amca lg... ;)

mmg kt sini port dia klu tgk wiwi... hehehe, slalu je srh kak wiwi... ;p

calci yumm.... xmo suap... nk mkn sndiri2

ni sblm gunting rambut.... pjg sgtt

hahahhh... muncung mulut2 minum... air manis xblh tunjuk dpn dia... jerit2 nak...




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...